Dobro došli
TRETMANI LICA

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda.
Trajna Šminka- Permanent Make Up

Trajna sminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno mineralnog porijekla u plitke slojeve koze iscrtavanjem linija i posebnim nacinom sjencenja.Ne postoje alergije .

Obrve
Od potpunog pomjeranja luka, do popunjavanja kroz postojece dlacice - ali prateci fizionomiju lica - vase obrve ce podariti licu potpuno novi i vedriji izgled.
U salonu ne radimo nista dok se prethodno oblik obrva ne iscrta kreonom u više varijanti, u cilju usaglasavanja sa zeljama klijenta.Tretmani se rade kvalitetnim bojama za evropski tip koze.

Oci
Radi se izvlacenje linijom gornjih kapaka (tkz eye liner) a po zelji moze i donjih. Mogu ici celom duzinom kapka, a mogu biti djelimicne. Debljina linija i izbor boje su individualni.

Usne
Kod usana se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cijele povrsine usana (po zelji klijenta), cime se moze postici izvjesna korekcija usana i izrazajnost. Spektar boja ce vam pomoci da izaberete boju koja najvise odgovara vasem licu i boji koze.

Postojanost boje je individualna i zavisi od metabolizma i starosti klijenta. Traje od 2.5 god (za svijetle nijanse) do 5 god (za tamnije nijanse).
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }