Dobro došli
Kriolipoliza
Laseri poslednje generacije !
Kriolipoliza

Suočavanje sa težinom može biti pravi izazov, a sa njim se bore ljudi već decenijama. Ponekad, pogotovo u srednjim godinama, čak i najagresivniji programi dijeta i vežbi nisu dovoljni da bi konačno eliminisali onih par preostalih kilograma.

Ukoliko redovno vežbate, jedete pravilno, a još uvek ne vidite rezultate na stomaku, rukama ili nogama, kriolipoliza može da bude rešenje koje Vam je potrebno da izgledate i osećate se bolje. U cilju preoblikovanja tela, kriolipoliza ciljano eliminiše masti, direktno ispod kože. Sa milionima uspešnih tretmana širom sveta, kriolipoliza može biti savršen način da Vam oblikuje telo kao što ste to oduvek želeli.

ŠTA JE KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza, poznata po engleskom nazivu “CoolSculpting”, inovativna je procedura koja smanjuje masti na određenim delovima tela kroz jedinstven proces hlađenja.

Za razliku od tradicionalnih postupaka, kao što je npr. liposukcija, kriolipoliza je neinvazivna i ne zahteva operaciju ili oporavak. Mnoge mere mršavljenja zahtevaju vreme i posvećenost za vidljive rezultate, ali kriolipoliza daje rezultate na željenim delovima tela tako što ciljanjo uništava masne naslage neposredno ispod kože a to nam daje mogućnost da oblikujemo telo.

KAKO FUNKCIONIŠE KRIOLIPOLIZA?

Kriolipoliza je jedinstvena procedura koja dovodi do elimimacije masnih ćelija iz tela bez operacije i oporavka, tako što ciljano tretira problematične oblasti uz pomoć inovativnog postupka hlađenja.

Hladan proces kriolipolize kristališe, odnosno zamrzava masne ćelije ispod kože ostavljajući kožu nepovređenu a izazivajući smrt potkožnih masnih ćelija. Kada ove ćelije izumru, one se prirodno ispiraju iz tela, ostavljajući iza sebe samo glatku kožu. Podešavanje temperature se pažljivo prati da bi se sprečilo smrzavanje i oštećenje kože, stvarajući potpuno bezbedan proces koji može efikasno da eliminiše masti koje ishrana i vežbanje ne mogu. Dokazi ukazuju da su rezultati tretmana dugotrajni, pružajući brz i jednostavan način da izgledate mnogo bolje.

Metod koristi činjenicu da su masne ćelije po svojoj prirodi veoma osetljive na hladnoću i, za razliku od ostalih ćelija, mogu da budu uništene kada se dovedu sa njom u kontakt.

Kada se masne ćelije hlade, one se kristališu a potom postepeno oslobađaju lipide. Kristali leda uništavaju membranu masne ćelije, uzrokujući njihovo pucanje.

REZULTATI

Posle prirodne apoptoze, mrtve masne ćelije se eliminišu iz tela uz pomoć limfnog sistema i jetre. Izumrle masne ćelije će se apsorbovati prirodnim procesima tela u periodu od 1-3 meseca, odnosno 4-12 nedelja nakon tretmana.

Debljina masnog sloja se posle tretmana smanjuje za između 25 i 30% - u pojedinim slučajevima čak i do 50%. U zavisnosti od debljine masnog tkiva potrebno je od 1 do 4 tretmana. Između tretmana na jednoj regiji idealno bi trebalo da prođe od 4 do 6 nedelja. Prvi efekti tretmana se vide u proseku od 4. nedelje nakon tretmana.

Kako je broj masnih ćelija određen pri rođenju, nove masne ćelije se neće proizvoditi. Dakle, izumrle i izbačene masne ćelije ne mogu da se povrate. Povećani unos kalorija posle tretmana, međutim, može dovesti do rasta preostalih masnih ćelija i strukture sloja masti što će ujedno i umanjiti efekat tretmana. Razuman način života je stoga neophodan da bi se održao uspeh kriolipolize.DA LI JE TRETMAN BOLAN?

U odnosu na pripreme i odlazak na operaciju pod anestezijom, kao što je to potrebno za liposukciju, ili zatezanje kože, ovaj proces je brz i bezbolan. Osobe tokom tretmana mogu čitati novine, pregledati e-poštu, ili čak malo odspavati dok mi brinemo o procesu eliminacije masnih naslaga.

KOME SE PREPORUČUJE KRIOLIPOLIZA?
Za razliku od većine postupaka za gubitak težine koji su posebno krojeni za pojedince sa ozbiljnim viškom kilograma, kriolipoliza je savršena za osobe svih uzrasta, pola i veličine. Kriolipoliza nije namenjena da bude kompletno rešenje za gubitak težine, međutim, umesto toga, tretiraju se regije sa masnim naslagama koje su posebno otporne na dijete i vežbanje. Iz tog razloga, tretman nije pogodan za elimiminaciju velikih količina masti kod gojaznih osoba, ili da posluži kao rešenje za mršavljenje za one koji nisu blizu zdrave težine.

Mnoge oblasti se mogu tretirati kriolipolizom, uključujući ruke, noge, stomak i leđa. U nekim slučajevima jedan tretman je dovoljan, dok drugi pojedinci mogu zahtevati više od jednog tretmana.
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }


Beauty Center ONA
ZAKAŽITE SVOJ RETMAN
+387 65 035 778

Naš stručni tim pobrinuće se da lijepi, zadovoljni i opušteni
izađete iz naseg salona i zakoračite ka novim izazovima sigurni
u sebe!


Shr epilacija
Shr epilacija
Kao i IPL epilacija, SHR predstavlja metodu uklanjanja nezeljenih dlacica emitovanjem intenzivne pulsne svjetlosti (Intense Pulsed Light) na povrsinu koze - fotoepilacija. Akronim SHR znaci Super Hair Removal. Dakle, SHR metoda je veoma slicna IPL metodi, cak se izvodi istim aparatom. Razlika je u tehnici rada i podesavanju parametara. Kao i kod IPL metode, mehanizam akcije SHR metode je zagrijevanje folikula dlake do tacke kada nastupa nekroza folikula dlake i odumiranje zivih struktura dlake.
Ona Laser
SHR metoda je manje "agresivna" od IPL metode, postupnija je i dugotrajnija, pa je samim tim primjenljivija u situacijama kada klijent ima fotoosjetljivu kozu ili neko kozno oboljenje.
Iz ovih razloga SHR se moze primjenjivati tokom cijele godine, cak i u ljetnjim mjesecima jer ne postoji opasnost od nezeljenih efekata koji se javljaju primjenom IPL-a u ljetnjim mjesecima.
Takodje, primjenom odgovarajucih filtera, SHR moze da postigne znacajnije rezultate od IPL-a u otklanjanju dlacica svjetlije koloracije jer ukupna isporucena energija moze biti znatno veca od IPL-a, a rizici od nezeljenih efekata znatno manji.
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }