Dobro došli
TRETMANI LICA

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda.
Nehirurška korekcija nosa …sa  WOOOW efektom ….

To je vrlo elegantan nehirurški zahvat sa pravim “wow” efektom. Injektiranjem hijaluronskog dermalnog filera moguće je izravniti kukasti nos, ispraviti neravnine, podignuti vrh nosa i čak optički smanjiti nos.

Mnogi klijenti kažu nam da nakon ovih  korekcija na nosu mogu bolje disati,da imaju mnogo manje problema sa sinusima, devijacijom septuma ili sa otežanim disanjem…

Zahvat traje 10/15 minuta, ne boli i rezultati su zapanjujući. A budući da su nuspojave vrlo rijetke, pacijent se može odmah vratiti svakodnevnim obavezama ili poslu.

Klasicna hirurška metoda oblikovanja i smanjivanja nosa tj. operacija nosa, najteža je operacija estetske hirurgije, ako govorimo o uspješnosti zahvata i zadovoljstvu kliijenata. Ovaj hirurški zahvat može iz temelja promijeniti fizionomiju lica tako da su klijenti vrlo često nezadovoljni ishodom, a oporavak može trajati i do 6 mjeseci.

Svim klijentima koji razmišljaju o operaciji nosa ne bi li ga smanjili ili oblikovali, savjetujemo svakako da dođu prvo kod nas na konsultacije, jer vrlo je moguće da možemo pomoći nehirurškim oblikovanjem i smanjivanjem nosa, a nuspojave su znatno manje,praktično ni ne postoje.
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }