Dobro došli
TRETMANI TIJELA

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda.
Karboksi Terapija Celulita

Karboksiterapija je medicinska procedura tokom koje se u kožu ili potkožno tkivo ubrizgava sterilan medicinski gas - ugljen dioksid. Ugljen dioksid je gas koji se prirodno oslobadja iz našeg organizma tokom procesa disanja i kao takav ne može izazvati alergijske ili bilo kakve druge neželjene reakcije.

Prilikom ubrizgavanja ugljen dioksida pod u kožu, dokazano je i da dolazi do narusavanja teksture opne masnih ćelija, i oslobađanja triglicerida u međućelijski prostor, bez povređivanja krvnih sudova i ostalih tkiva. Osim toga, znamo da priliv ugljen dioksida snažno ubrzava cirkulaciju krvi i limfe, pa dobijamo detoksikaciju i bolju ishranu tkiva, upravo ono što je koži zahvaćenoj celulitom tako potrebno.
CO2  ima posebno dobar efekat na određene ćelije dermisa, kao i na fibroblaste kod kojih povećava stvaranje kolagena i elastičnih vlakana, pa se ovako doprinosi boljem kvalitetu i elastičnosti kože.

Za bolje i brže efekte, predlaže se kombinacija karboksiterapije sa tretmanima lipolize ili ultrazvučne kavitacije, koja se u našoj praksi pokazala kao izuzetno brza i najefikasnija kombinacija.

Tretmani se rade u razmacima od 7-14 dana. A održavanje nakon postignutih rezultata 1 puta u 3-4 mjeseca. Broj tretmana zavisi od početnog stanja kože i stadijuma celulita.
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }