Dobro došli
TRETMANI LICA

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda.
Japanska metoda iscrtavanja obrva

Trajno iscrtavanje obrva japanskom metodom je aplikovanje pigmenta u svrhu dobijanja prirodng izgleda dlacica razlicitih duzina i debljina. Tretman se ne izvodi masinicom vec se dlacice izcrtavaju tj. unose u kouu jako plitko posebnom tehnikom. Zbog specificnosti metode kojom se radi, obrve dobijaju potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela forma obrva, vcć posebnom tehnikom izvodjenja tankih i zakrivljenih dlacica u prirodnom smjeru rasta, Od velike pomoći je onima koji su pogrešnim cupkanjem obrva unistili njihov prirodan oblik, gustinu i velicinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve..Dlacice se ucrtavaju uz vase prirodne dlacice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat zaista prirodan.

Koliko traje tretman iscrtavanja obrva?

Tretman iscrtavanja obrva traje od sat i po do dva (samo aplikovanje boje traje 30 minuta dok se ostatak vremena trosi na konsultacije , odredjivanje oblika i simetrije).

Koliko “traju” obrve iscrtane japanskom metodom?

Pigment traje od 2 do 3 godina ali se ne moze garantovati da ce npr. obrve biti lijepe i intezivne boje posle godinu dana kao i prvog dana . Zato se jednom godisnje savetuje osveženje boje koje traje 15 - 30 minuta. Redovnim godišnjim odrzavanjem produzavate im vijek koliko god Vi zelite. Postojanost boje i forme zavisi isključivo od Vaseg tipa koze i Vase njege.

Koji je postupak njege nakon samog tretmana iscrtavanja obrva japanskom metodom?

Dva do tri dana poslije tretmana se ne preporucuje kupanje (u moru, reci , bazenu), suncanje, solarijum,sauna, nanosenje pudera ili sminke preko obrva.. Posttretmanska njega ukljucuje i odredjene kreme nakon tretmana (koje dobijate kod nas). Njihova upotreba moze da traje od dva do sedam dana , od dva do deset puta dnevno, sto zavisi od tipa koze. Cak je moguća i nocna njega kod nekih tipova koze. Nakon tretmana nema otoka , ukoliko se pojavi blago crvenilo ono se povlaci za 15-tak minuta. Proces blagog perutanja je neizostavan i pocinje 4-og a završava se 7-og dana.

Kako se održava trajna šminka?

U predjelu obrva izbjegavati: tretmane lica, abrazivne tretmane, vocne kiseline, mikrodermoabraziju, razne pilinge, laserske tretmane, kreme i pudere(ukoliko ih koristite svakodnevno obavezno ih brisite sa obrva) . Takodje izbjegavati direktno izlaganje suncu (koristite pri suncanju naocare). Osvezenje boje se može raditi najvise do tri puta godisnje.

Kako se radi korekcija i koliko ih je potrebno?

Prva korekcija se radi poslije dvije do tri nedjelje i ona je gratis. Kod problematicne koze boja ce trajati dosta krace nego kod normalne koze i osvezavanje boje ce biti potrebno cesce od jednom godisnje.

Koje je godisnje doba najpogodnije za izvodjenje tretmana?

Ne postoji godisnje doba koje nije pogodno za rad tretmana, ali zato postoje dani kada nikako ne treba da radite tretman: ako ste neraspolozeni, iznervirani,u nedostatku vremena ili pod tenzijom. Nije lose da se cak izbjegne i menstrualni ciklus u odredjivanju termina za tretman.

Da li treba cupati obrve pre tretmana?

Vaše dlacice se ne cupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van zeljenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrsi izmedju njih.

Higijena pri izvodjenju tretmana?

Higijena je na najvisem nivou! Sve sto se koristi u radu je sterilisano X zracima za jednokratnu je upotrebu. Ne postoji mogucnost alergije na pigmente
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }