Dobro došli
HI FU -  Nehirurski face lifting
Laseri poslednje generacije !
HI FU -  Nehirurski face lifting

Šta je HI - FU antiage tretman lica?
HI - FU tretman lica je najnoviji trend u razvoju antiage tretmana i predstavlja ciljanu visokofokusiranu ultrazvučnu terapiju zatezanja kože lica, poznatiju kao nehirurški ili “soft“ face lifting. Smatra se da trenutno ne postoji bolja metoda zatezanja kože lica, očne regije, obraza i opuštene kože podbradka.
Koje su prednosti HI - FU antiage tretmana?
HI - FU antiage tretman stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena, postiže rezultate kao i hirurški face lifting a mnogo manje košta i što je najbitnije, dovoljan je samo jedan tretman da biste postigli potpuni efekat.

Šta postižemo HI - FU face liftingom?
HI - FU tretmanom vrlo uspješno rješavamo sledeću problematiku lica:

Uklanjamo i zatežemo podočnjake
Uklanjamo bore oko očiju
Podižemo obraze
Potpuno uklanjamo sitne bore
Ublažavamo duboke bore
Podižemo opuštenu bradu - spuštene obraze, vrat i dekolte
Uklanjamo podbradak

Koliko je potrebno HI - FU face lifting tretmana uraditi?
Odlični rezultati se postižu poslije samo jednog HI - FU tretmana. Međutim, u dogovoru sa klijentom, tretman se može podeliti u dve faze, u toku dvije nedjelje ali tretman se najčešće izvodi u jednom dolasku.
Sledeći tretman se preporučuje tek za godinu dana.

Kada se vide potpuni efekti tretmana?
Iako klijenti mogu vidjeti rezultate odmah nakon tretmana, krajnje podizanje i toniranje tretiranih regija odvija se u periodu od 2 do 3 mjeseca nakon tretmana, jer se u tom periodu kolagen obnavlja i zamjenjuje novim i jačim.

Koliko traju rezultati HI - FU tretmana?
Rezultati HI - FU nehirurškog face lifting tretmana vidljivi su od jedne do dvije godine, u zavisnosti od problematike koja se tretira kao i stosti klijenta
KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN:
•Trudnoća i dojenje
•Srčana bolest
•Šum srca i nepravilan rad srca
•Pacemaker
•Epilepsija
•Osip,plikovi
•Bilo koji oblika raka
•Astma
•Opekotine od sunca
•Pretjerana potkožna masnoća
•Novonastali ožiljci
•Otvorene rane
•Cistične akne na licu
•Prisutnost implatanta
•Estetski tretmani u području lica: zatezanje lica, bilo kakvi tretmani ubrizgavanja injekcijom, botox u zadnjih 6 mjeseci, pomlađivanje laserskim tretmanom u zadnjih 6 mjeseci, duboki pilinzi lica u posljednjih 6 mjeseci
•Veći operativni zahvati u prethodHI FU - Nehirurški face lifting

font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }


Beauty Center ONA
ZAKAŽITE SVOJ RETMAN
+387 65 035 778

Naš stručni tim pobrinuće se da lijepi, zadovoljni i opušteni
izađete iz naseg salona i zakoračite ka novim izazovima sigurni
u sebe!


Shr epilacija
Shr epilacija
Kao i IPL epilacija, SHR predstavlja metodu uklanjanja nezeljenih dlacica emitovanjem intenzivne pulsne svjetlosti (Intense Pulsed Light) na povrsinu koze - fotoepilacija. Akronim SHR znaci Super Hair Removal. Dakle, SHR metoda je veoma slicna IPL metodi, cak se izvodi istim aparatom. Razlika je u tehnici rada i podesavanju parametara. Kao i kod IPL metode, mehanizam akcije SHR metode je zagrijevanje folikula dlake do tacke kada nastupa nekroza folikula dlake i odumiranje zivih struktura dlake.
Ona Laser
SHR metoda je manje "agresivna" od IPL metode, postupnija je i dugotrajnija, pa je samim tim primjenljivija u situacijama kada klijent ima fotoosjetljivu kozu ili neko kozno oboljenje.
Iz ovih razloga SHR se moze primjenjivati tokom cijele godine, cak i u ljetnjim mjesecima jer ne postoji opasnost od nezeljenih efekata koji se javljaju primjenom IPL-a u ljetnjim mjesecima.
Takodje, primjenom odgovarajucih filtera, SHR moze da postigne znacajnije rezultate od IPL-a u otklanjanju dlacica svjetlije koloracije jer ukupna isporucena energija moze biti znatno veca od IPL-a, a rizici od nezeljenih efekata znatno manji.
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }