Dobro došli
HIFU 7d ULTRAFORMER
Laseri poslednje generacije !
HIFU 7d ULTRAFORMER

je ultrazvuk posljednje generacije
Tretman podstiče aktivaciju kolagena koži, samim tim zateže opuštenu kožu, umanjuje ili potpuno uklanja sitne bore, daje čvrstinu i sjaj tretiranoj regiji...
Tretmanom se zateže opuštena koža lica, vrata, dekoltea, zatezanje regije oko očiju,umanjuju nazo bore, topljenje masti i zatezanje opuštene kože podbratka, stomaka, Butina, ruku, bokova...
Rezultati se postižu trenutno to jeste odmah poslije tretmana se primjeti vidljiva razlika, a potpuniji efekat na tretiranoj regiji se postiže 3/5 mjeseci poslije tretmana ,jer je kolagenu potrebno vremena da se obnovi.
Na tretiranim regijama ne smiju biti prisutni implanti radjeni u posljednje 2/3godine kao što su hijaluron,botoks, Mezoniti...
Tretman traje 20/30 min
nema propratnih nuspojava niti oporavka, odmah poslije tretmana se vraćate svakodnevnim aktivnostima.
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }


Beauty Center ONA
ZAKAŽITE SVOJ RETMAN
+387 65 035 778

Naš stručni tim pobrinuće se da lijepi, zadovoljni i opušteni
izađete iz naseg salona i zakoračite ka novim izazovima sigurni
u sebe!


Shr epilacija
Shr epilacija
Kao i IPL epilacija, SHR predstavlja metodu uklanjanja nezeljenih dlacica emitovanjem intenzivne pulsne svjetlosti (Intense Pulsed Light) na povrsinu koze - fotoepilacija. Akronim SHR znaci Super Hair Removal. Dakle, SHR metoda je veoma slicna IPL metodi, cak se izvodi istim aparatom. Razlika je u tehnici rada i podesavanju parametara. Kao i kod IPL metode, mehanizam akcije SHR metode je zagrijevanje folikula dlake do tacke kada nastupa nekroza folikula dlake i odumiranje zivih struktura dlake.
Ona Laser
SHR metoda je manje "agresivna" od IPL metode, postupnija je i dugotrajnija, pa je samim tim primjenljivija u situacijama kada klijent ima fotoosjetljivu kozu ili neko kozno oboljenje.
Iz ovih razloga SHR se moze primjenjivati tokom cijele godine, cak i u ljetnjim mjesecima jer ne postoji opasnost od nezeljenih efekata koji se javljaju primjenom IPL-a u ljetnjim mjesecima.
Takodje, primjenom odgovarajucih filtera, SHR moze da postigne znacajnije rezultate od IPL-a u otklanjanju dlacica svjetlije koloracije jer ukupna isporucena energija moze biti znatno veca od IPL-a, a rizici od nezeljenih efekata znatno manji.
Copyright © EPILACIJA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }